Телецът е търпелив и трудолюбив, но е  много упорит и

...
Телецът е търпелив и трудолюбив, но е  много упорит и
Коментари Харесай

Връзка с Телец: 5 жестоки истини!

 телец

Телецът е толерантен и работлив, само че е  доста твърдоглав и завладяващ.

Ето 5 жестоки истини, които би трябвало да знаете, в случай че имате връзка с Телец (може би даже към този момент ги знаете).

1. Те ​​няма да се спрат, до момента в който не се съгласите с тяхната позиция

Обсъждате  нещо забавно, изразявате мислите си и те не съответстват? Поздравления, вие сте попаднали в капан! Разбира се, вие в никакъв случай няма да сте този, който е прав. Вие би трябвало неотложно да се съгласите с гледната точка на Телец, или ще стартира борба!

Те в действителност не се гордеят изключително с тази линия, тъй като тя ги кара да се усещат отговорни за това, че са толкоз упорити. Но въпреки всичко, би трябвало да ги приемете!

2. Те са доста ревностни

Телец постоянно си мисли: „ Какво ще стане, в случай че моят приятел/приятелка откри някой по-добър/добра от мен? “ Те ще ви ревнуват от всичко, което мърда. И не тъй като не са самоуверени, те просто не ви се доверяват изцяло!

3. Често не губите търпението си постоянно, само че когато го загубите, става неприятно

Да, Телецът е толерантен, само че когато загуби търпението си, се трансформира в  вихър, който опустошава всичко след себе си. По-добре е да стоите надалеч от тях, тъй като ще страдате:)

4. Те са самостоятелни

Те избират да се управляват от личните си правила. Да, от време на време те ще ви послушат, само че би трябвало да приемете, че това ще бъде доста рядко.

Ако Телец има проблем, той избира да позволи проблемите си самичък … без вашата помощ.

5. Но все пак казано нагоре те ще са ви  правилни

Важен аспект във всяка връзка са  вярата и доверието, а в случай че Телецът реши да ви се довери, това значи, че го заслужавате.

Решили сте  да предадете доверието на Телеца? Ще имате шанс, в случай че Телецът ви проговори в миналото.

В последна сметка те простят, само че в никакъв случай не не помнят …

 yourtango.com

Печалната истина за тридесетгодишните, които в никакъв случай няма да бъдат щастливи

 

Ако сте родени през 70-80-те години и се считате за зрели хора, текстът е за вас. Всеки ден ходите на работа, само че към момента не печелите положителни пари? Рутината не…

Цялата публикация

Наистина ли дяволът съществува?

 

За достоверното битие на дявола свидетелства Светото Писание. Няма в книгата на живота на човечеството такава страница, на която дяволът да не е оставил своя разрушителна диря. Много световноизвестни писатели…

Цялата публикация

Как Адам и Ева … или какво в действителност се е случило в Рая

 

– Влечуго си ти … – Eва се нацупи капризно. – Разбира се, влечуго, който би спорил? – Змията нервно се опита да покаже самообладание. Тридневният тормоз от страна на…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР